Itsetehty mozzarella on aikaa vievä, mutta yllättävän yksinkertainen prosessi. Lopputuloksena on kermainen juusto, joka toimii sellaisenaan, mutta joka myös sulaa ja ruskistuu erinomaisesti kuumennettaessa.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Itsetehty mozzarella on aikaa vievä, mutta yllättävän yksinkertainen prosessi. Lopputuloksena on kermainen juusto, joka toimii sellaisenaan, mutta joka myös sulaa ja ruskistuu erinomaisesti kuumennettaessa.
Sitruunahapposeos | |
---|---|
0.022 kg | sitruunahappoa |
0.640 kg | vettä |
Juoksutinseos | |
0.008 kg | juustonjuoksutinta |
0.160 kg | vettä |
Lisäksi | |
10.000 kg | |
0.040 kg | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.