Jääkellarin lohta ja sinappikurkkurelissiä

Jääkellarin lohta ja sinappikurkkurelissiä
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Jääkellarin lohta ja sinappikurkkurelissiä

Jääkellarin lohta ja sinappikurkkurelissiä

Jääkellarin lohi sopii joulumenun alkuruoaksi raikkaan sinappikurkkurelissin kanssa.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Jääkellarin lohi

1.000 kg
merilohifileetä
1.000 kg
vettä
0.120 kg
hienoa merisuolaa
0.025 kg
sokeria
0.010 kg
tuoretta tilliä , varsineen

Sinappikurkkurelissi

0.050 kg
väkiviinaetikkaa
0.100 kg
sokeria
0.150 kg
vettä
0.020 kg
sinapinsiemeniä
0.736 kg
kurkkua
0.042 kg
sipulia
0.100 kg
majoneesia
0.030 kg
sinappia
0.001 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Jääkellarin lohi

  2. Kiehauta vesi, suola ja sokeri. Jäähdytä. Laita lohifilee tillin kanssa kylmään liemeen ja peitä kelmulla. Anna maustua noin vuorokausi. Huuhtele suolaliemi pois kalan pinnalta ja leikkaa annospaloiksi.
  3. Sinappikurkkurelissi

  4. Kiehauta etikka, sokeri, vesi ja sinapinsiemenet. Jäähdytä liemi, lisää raastettu kurkku ja hienonnettu sipuli ja anna pikkelöityä noin vuorokausi. Siivilöi ja lisää majoneesi ja sinappi. Mausta.
kpl
g
1.9 kg
81 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
81 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.