Jääkellarin lohi sopii joulumenun alkuruoaksi raikkaan sinappikurkkurelissin kanssa.
Aimo yhteistyöresepti
Jääkellarin lohi sopii joulumenun alkuruoaksi raikkaan sinappikurkkurelissin kanssa.
Jääkellarin lohi | |
---|---|
1.000 kg | merilohifileetä |
1.000 kg | vettä |
0.120 kg | hienoa merisuolaa |
0.025 kg | sokeria |
0.010 kg | tuoretta tilliä , varsineen |
Sinappikurkkurelissi | |
0.050 kg | väkiviinaetikkaa |
0.100 kg | sokeria |
0.150 kg | vettä |
0.020 kg | sinapinsiemeniä |
0.736 kg | kurkkua |
0.042 kg | sipulia |
0.100 kg | majoneesia |
0.030 kg | sinappia |
0.001 kg | suolaa |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.