Jäätelö Frappe

Jäätelö Frappe

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
162 kcal / 100g
Perinteinen kreikkalainen jääkahvi, kotimaisella kaurajuomalla ja vaniljajäätelöllä höystettynä.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,288 kg Valio jäätelöä super vanilja
0,200 kg Valio Oddlygood® kaurajuomaa
0,035 kg pikakahvijauhetta
0,070 kg sokeria
  vettä
  jääpaloja
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Mittaa reilu ruokalusikallinen pikakahvia ja sokeria lasiin, lisää n. 0,5 dl vettä ja vaahdota maitovaahdottimella kuohkeaksi vaahdoksi.

  • Lisää lasiin muutama jääpala, yksi pallo jäätelöä ja lisää vettä niin, että lasin pinnasta jää tilaa noin 2 cm. Täytä lasi täyteen kaurajuomalla ja tarjoile välittömästi.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!