Jälkiruokapaletti: Jogurttiherkkuvaahto

Jälkiruokapaletti: Jogurttiherkkuvaahto
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jälkiruokapaletti: Jogurttiherkkuvaahto

Jälkiruokapaletti: Jogurttiherkkuvaahto

Jälkiruokapalettiin kuuluvat reseptit toimivat samalla ideologialla: Valion hillo tai täyte tuo reseptiin maun ja makeuden. Lisäksi jokaisen reseptin voi toteuttaa myös vegaaniseen ruokavalioon sopivaksi, vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood-tuotteisiin. Helppoa ja monipuolista, esimerkiksi lounaan jälkiruokiin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

1.000 kg
Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon

tai kgValio Oddlygood® Bake & Dessert vaniljaa
1.000 kg
Valio vispikermaa laktoositon

tai kgValio Oddlygood® Easy Whipping vispituotetta
1.000 kg

Ohje

  1. Vatkaa kaikki raaka-aineet yhtäaikaa vaahdoksi yleiskoneessa. Anna vaahdon viilentyä kylmässä ennen tarjoilua (varsinkin vegaanisessa versiossa).
  2. HUOM! Tee jälkiruoasta vegaaninen versio vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood-tuotteiksi.
  3. VINKKI: Kokeile vegaanisessa versiossa myös maustettuja gurtteja (esim. mangogurtti ja appelsiinikuorihillo on erinomainen makupari).
kpl
g
3.0 kg
216 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
216 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
216 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.