Jälkiruokapaletti: Panna Cotta

Jälkiruokapaletti: Panna Cotta
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jälkiruokapaletti: Panna Cotta

Jälkiruokapaletti: Panna Cotta

Jälkiruokapalettiin kuuluvat reseptit toimivat samalla ideologialla: Valion hillo tai täyte tuo reseptiin maun ja makeuden. Lisäksi jokaisen reseptin voi toteuttaa myös vegaaniseen ruokavalioon sopivaksi, vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood-tuotteisiin. Helppoa ja monipuolista, esimerkiksi lounaan jälkiruokiin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

1.000 kg
Valio kuohukermaa laktoositon

tai kgValio Oddlygood® Easy Whipping vispituotetta
0.750 kg
1.000 kg
Valio Eila® maitojuomaa

tai kgValio Oddlygood® Barista kaurajuomaa
0.020 kg
liivatelehtiä

tai kgDr. Oetker vegegel -jauhetta

Ohje

  1. Sekoita kuohukerma, täyte ja puolet maitojuomasta sekaisin.
  2. Lämmitä loput maidosta kattilassa ja sulata siihen kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Sekoita muun massan joukkoon ja hyydytä kylmiössä n. 3h tai yön yli.
  3. HUOM! Tee panna cottasta vegaaninen versio vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood-tuotteiksi ja liivatelehti vegaaniseksi vegegel-jauheeksi.
  4. VINKKI: Jos käytät hilloja, jossa on siemenet mukana, niin parhaan lopputuloksen saat kun paseeraat siemenet pois kokonaismassasta.
kpl
g
2.8 kg
192 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
192 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.