Jälkiruokapaletti: Parfait

Jälkiruokapaletti: Parfait
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jälkiruokapaletti: Parfait

Jälkiruokapaletti: Parfait

Jälkiruokapalettiin kuuluvat reseptit toimivat samalla ideologialla: Valion hillo tai täyte tuo reseptiin maun ja makeuden. Lisäksi jokaisen reseptin voi toteuttaa myös vegaaniseen ruokavalioon sopivaksi, vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood-tuotteisiin. Helppoa ja monipuolista, esimerkiksi lounaan jälkiruokiin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.500 kg
Valio vispikermaa laktoositon

tai kgValio Oddlygood® Easy Whipping vispituotetta
0.500 kg
Valio Eila® maitojuomaa

tai kgValio Oddlygood® Barista kaurajuomaa
1.000 kg
0.500 kg
Valio vispikermaa laktoositon

tai kgValio Oddlygood® Easy Whipping vispituotetta

Ohje

  1. Sekoita vispikerma, maitojuoma ja hillo sekaisin.
  2. Vatkaa toinen osa kermasta vaahdoksi ja nostele massan joukkoon.
  3. Jäädytä pakkasessa vähintään 3h, tai yön yli. Tarjoile hieman sulaneena.
  4. HUOM! Tee parfaitista vegaaninen versio vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood-tuotteisiin.
  5. VINKKI: Ota parfait huoneenlämpöön tunti ennen tarjoilua (esim. heti lounaan alkaessa). Valion paistonkestävät täytteet toimivat myös, mutta paras lopputulos tulee hilloilla.
kpl
g
2.5 kg
229 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
229 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.