Japanilainen juustokakku

Valio Food Solutions

Japanilainen juustokakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 kpl

Pohja

0.300 kg
0.060 kg
0.100 kg
0.120 kg
vehnäjauhoja
0.030 kg
maissitärkkelystä
0.003 kg
suolaa
0.006 kg
vaniljasokeria
0.005 kg
matcha
0.130 kg
keltuaisia
0.230 kg
valkuaisia
0.170 kg
sokeria
1.154 kg (1 kpl à 1.154 kg)

Juustokerma

0.500 kg
0.500 kg
0.040 kg
tomusokeria
0.020 kg
vaniljasokeria
1.060 kg (1 kpl à 1.060 kg)
2.214 kg (1 kpl à 2.214 kg)

Ohje

  1. Sulata voi mikrossa ja lisää kerma ja tuorejuusto. Lämmitä huoneenlämpöiseksi.
  2. Sekoita juustomassan joukkoon siivilöidyt jauhot ja keltuaiset. Mausta matchalla, suolalla ja vaniljasokerilla.
  3. Vaahdota valkuaiset ja lisää samalla sokeri vähitellen vaahtoon samalla vatkaten.
  4. Yhdistä valkuaisvaahto kolmessa erässä juustomassan sekaan.
  5. Kaada massa voideltuun ø 24 cm vuokaan, jossa leivinpaperi pohjalla.
  6. Paista 160 °C:ssa höyryuunissa (30% kosteus) n.60 min.
  7. Vatkaa kerma, tuorejuusto, tomusokeri ja vanilja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  8. Tarjoile juustokakku jäähtyneenä juustokerman kanssa.
kpl
g
2.2 kg
308 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
308 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
308 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›