Jauheliha-spagetti pesät

Jauheliha-spagetti pesät
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jauheliha-spagetti pesät

Jauheliha-spagetti pesät

Yksi koululaisten suosikkiruoista, jauhelihaspagettivuoka, on tuunattu uuteen uskoon hauskalla tarjoilutavalla ja nimellä. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset24 annosta

0.050 kg
0.425 kg
pakaste purjoviipaleita
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.002 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.500 kg
jauhelihaa
0.500 kg
tomaattimurskaa
0.010 kg
sokeria
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

1.000 kg
spagettia
1.000 kg
0.178 kg
kananmunia
0.500 kg

Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa.
  2. Lisää jauheliha ja jatka kypsennystä.
  3. Lisää lopuksi tomaattimurska, mausteet ja kuumenna.
  4. Lisäksi

  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä.
  6. Lisää täyte spagetin joukkoon.
  7. Tee spagetista esim. puuhaarukalla nostelemalla ja pyörittämällä "pesiä" Gn-vuokaan.
  8. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste. Kaada vuokaan pesien päälle.
  9. Paista uunissa 200 asteessa n. 15 min tai kunnes vuoka on saanut kauniin värin.
kpl
g
4.8 kg
204 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
204 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
204 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.