Jauheliha-spagetti pesät

Valio Food Solutions

Jauheliha-spagetti pesät

Yksi koululaisten suosikkiruoista, jauhelihaspagettivuoka, on tuunattu uuteen uskoon hauskalla tarjoilutavalla ja nimellä. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset24 annosta

0.050 kg
0.500 kg
0.200 kg
0.002 kg
0.500 kg
jauhelihaa
0.500 kg
tomaattimurskaa
0.010 kg
sokeria
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

1.000 kg
spagettia
1.000 kg
0.178 kg
kananmunia
0.500 kg

Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa.
  2. Lisää jauheliha ja jatka kypsennystä.
  3. Lisää lopuksi tomaattimurska, mausteet ja kuumenna.
  4. Lisäksi

  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä.
  6. Lisää täyte spagetin joukkoon.
  7. Tee spagetista esim. puuhaarukalla nostelemalla ja pyörittämällä "pesiä" Gn-vuokaan.
  8. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste. Kaada vuokaan pesien päälle.
  9. Paista uunissa 200 asteessa n. 15 min tai kunnes vuoka on saanut kauniin värin.
kpl
g
4.8 kg
200 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
200 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.