Jauheliha-spagetti pesät

Jauheliha-spagetti pesät

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
200 kcal / 100g
Yksi koululaisten suosikkiruoista, jauhelihaspagettivuoka, on tuunattu uuteen uskoon hauskalla tarjoilutavalla ja nimellä. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018.
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,050 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0,500 kg Food Service purjoviipaleita
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,002 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,500 kg jauhelihaa
0,500 kg tomaattimurskaa
0,010 kg sokeria
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
Lisäksi
1,000 kg spagettia
1,000 kg Valio ruokakermaa laktoositon
0,178 kg kananmunia
0,500 kg Valio Fontal pizzajuustoraastetta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Freesaa sipulit Oivariini rasvassa.

  • Lisää jauheliha ja jatka kypsennystä.

  • Lisää lopuksi tomaattimurska, mausteet ja kuumenna.

Lisäksi
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä.

  • Lisää täyte spagetin joukkoon.

  • Tee spagetista esim. puuhaarukalla nostelemalla ja pyörittämällä "pesiä" Gn-vuokaan.

  • Sekoita kerma, munat ja juustoraaste. Kaada vuokaan pesien päälle.

  • Paista uunissa 200 asteessa n. 15 min tai kunnes vuoka on saanut kauniin värin.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!