Jauhelihakeitto lampaasta ja sinappi cremè fraiche

Jauhelihakeitto lampaasta ja sinappi cremè fraiche
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jauhelihakeitto lampaasta ja sinappi cremè fraiche

Jauhelihakeitto lampaasta ja sinappi cremè fraiche

Perinteinen jauhelihakeitto saa uutta vivahdetta lampaan kautta. Sopii hyvin pääsiäisen ajan lounasruoka tarjottaviin

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.040 kg
1.000 kg
lampaan jauhelihaa
2.000 kg
lihalientä
2.000 kg
vettä
0.010 kg
suolaa
2.000 kg
keittojuureksia, pakaste
0.001 kg
kokonaisia maustepippureita
0.001 kg
laakerinlehtiä
0.034 kg
hienonnettua persiljaa

Lisäksi

0.500 kg
0.100 kg
Dijon-sinappia

Ohje

  1. Ruskista jauheliha voissa. Lisää muuta raaka-aineet ja mausteet paitsi persilja. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 20 min.
  2. Lisää lopuksi persilja ja tarkista maku.
  3. Liäksi

  4. Sekoita aineet keskenään
kpl
g
7.0 kg
65 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
65 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.