Perinteinen jauhelihakeitto saa uutta vivahdetta lampaan kautta. Sopii hyvin pääsiäisen ajan lounasruoka tarjottaviin
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Perinteinen jauhelihakeitto saa uutta vivahdetta lampaan kautta. Sopii hyvin pääsiäisen ajan lounasruoka tarjottaviin
0.040 kg | |
1.000 kg | lampaan jauhelihaa |
2.000 kg | lihalientä |
2.000 kg | vettä |
0.010 kg | suolaa |
2.000 kg | keittojuureksia, pakaste |
0.001 kg | kokonaisia maustepippureita |
0.001 kg | laakerinlehtiä |
0.034 kg | hienonnettua persiljaa |
Lisäksi | |
---|---|
0.500 kg | |
0.100 kg | Dijon-sinappia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.