Siirry sisältöön
Jauhelihakeitto lampaasta ja sinappi cremè fraiche

Jauhelihakeitto lampaasta ja sinappi cremè fraiche

Perinteinen jauhelihakeitto saa uutta vivahdetta lampaan kautta. Sopii hyvin pääsiäisen ajan lounasruoka tarjottaviin

Jauhelihakeitto lampaasta ja sinappi cremè fraiche

Ainekset

  • 0,040 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 1,000 kg lampaan jauhelihaa
  • 2,000 kg lihalientä
  • 2,000 kg vettä
  • 0,012 kg suolaa
  • 2,000 kg keittojuureksia, pakaste
  • 0,001 kg kokonaisia maustepippureita
  • 0,001 kg laakerinlehtiä
  • 0,040 kg hienonnettua persiljaa

Lisäksi


Ohje

  1. Ruskista jauheliha voissa. Lisää muuta raaka-aineet ja mausteet paitsi persilja. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 20 min.
  2. Lisää lopuksi persilja ja tarkista maku.

Liäksi

  1. Sekoita aineet keskenään

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 248 kcal
Proteiini 10,6 g
Hiilihydraatti 11 g
Rasva 17,2 g
Tyydyttynyt rasva 8,4 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 1,8 g
Kalsium 69,8 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 3,2 g
Rasva 4,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search