Siirry sisältöön
Jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto

Ainekset

  • 1,000 kg naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
  • 0,050 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 7,000 kg vettä
  • 0,084 kg vähäsuolaista lihaliemijauhetta
  • 2,500 kg porkkanakuutioita
  • 0,018 kg suolaa
  • 0,002 kg kokonaisia maustepippureita
  • 0,002 kg laakerinlehtiä
  • 2,500 kg
  • 0,075 kg hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha voissa padassa. Lisää lihaliemi, porkkanakuutiot ja mausteet. Kuumenna ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 20 min. Lisää perunakuutiot ja anna kiehua vielä n. 15 min kunnes peruna on kypsynyt. Lisää lopuksi hienonnettu persilja. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Tarjoa Valio rouhepalojen kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 113 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 12 g
Rasva 4,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 1,6 g
Kalsium 27,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 34 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 3,6 g
Rasva 1,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search