Jauhelihakeitto

Valio Food Solutions

Jauhelihakeitto

Ainekset40 annosta

1.000 kg
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
0.050 kg
7.000 kg
vettä
0.084 kg
vähäsuolaista lihaliemijauhetta
2.500 kg
0.018 kg
suolaa
0.002 kg
kokonaisia maustepippureita
0.002 kg
laakerinlehtiä
2.500 kg
0.063 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha voissa padassa. Lisää lihaliemi, porkkanasekoitus ja mausteet. Kuumenna ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 20 min. Lisää perunakuutiot ja anna kiehua vielä n. 15 min kunnes peruna on kypsynyt. Lisää lopuksi hienonnettu persilja. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Tarjoa Valio rouhepalojen kanssa.
kpl
g
12.0 kg
34 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
34 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
34 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›