Rosmariini, sipuli, puolukat ja maksa. Ei nyt sentään ihan mene makupareiksi, mutta perinteinen hyväksi todettu makumaailma toimii edelleenkin. Kokeile vaikka pääsiäisen lounaspöytään.
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Rosmariini, sipuli, puolukat ja maksa. Ei nyt sentään ihan mene makupareiksi, mutta perinteinen hyväksi todettu makumaailma toimii edelleenkin. Kokeile vaikka pääsiäisen lounaspöytään.
1.400 kg | |
Rosmariinisipulia | |
---|---|
0.850 kg | pakastesipulikuutioita |
0.005 kg | suolaa |
0.010 kg | tuoretta rosmariinia hienonnettuna |
0.500 kg | |
Minttupuolukka | |
1.000 kg | |
0.100 kg | sokeria |
0.010 kg | tuoretta minttua hienonnettuna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.