Jauhemaksapihvit, muhennettua rosmariinisipulia ja minttupuolukkaa

Jauhemaksapihvit, muhennettua rosmariinisipulia ja minttupuolukkaa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jauhemaksapihvit, muhennettua rosmariinisipulia ja minttupuolukkaa

Jauhemaksapihvit, muhennettua rosmariinisipulia ja minttupuolukkaa

Rosmariini, sipuli, puolukat ja maksa. Ei nyt sentään ihan mene makupareiksi, mutta perinteinen hyväksi todettu makumaailma toimii edelleenkin. Kokeile vaikka pääsiäisen lounaspöytään.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.400 kg

Rosmariinisipulia

0.850 kg
pakastesipulikuutioita
0.005 kg
suolaa
0.010 kg
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
0.500 kg

Minttupuolukka

1.000 kg
0.100 kg
sokeria
0.010 kg
tuoretta minttua hienonnettuna

Ohje

  1. Kypsennä pihvit ohjeen mukaan
  2. Rosmariinisipuli

  3. Hauduta kaikkia aineita kattilassa n. tunnin ajan miedolla lämmöllä.
  4. Minttupuolukka

  5. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna puolukoiden maustua / sulaa kylmiössä hitaasti.
kpl
g
3.8 kg
118 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
118 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.