Jogurtti-karpalopalat

Jogurtti-karpalopalat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jogurtti-karpalopalat

Jogurtti-karpalopalat

Ainekset32 annosta

0.700 kg
vehnäjauhoja
0.011 kg
leivinjauhetta
0.016 kg
ruokasoodaa
0.425 kg
sokeria
0.005 kg
inkivääriä
0.005 kg
kardemummaa
1.000 kg
0.300 kg
0.150 kg
Valio karpalotäytettä

Lisäksi

0.100 kg
tomusokeria
0.015 kg
vettä

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Kaada taikina voideltuun leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 -astiaan. Pursota täytettä nokareina kakkuun (6 x 12 kpl)
  3. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 30 min tai kunnes kakku on kypsä.
  4. Nosta jäähtynyt kakku, koristele sokerivesikuorrutteella ja leikkaa 6 x 12 kpl paloiksi.
kpl
g
2.6 kg
310 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
310 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.