Jogurtti-kauraleipä

Jogurtti-kauraleipä
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jogurtti-kauraleipä

Jogurtti-kauraleipä

Jogurtti tuo artesaani tyyppisiin leipiin herkullisen luontaisen happamuuden .

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 kpl

taikina

1.600 kg
Lempeä kaurakonsentraatti ,Helsingin Mylly
2.800 kg
vettä
2.700 kg
vehnäjauhoja
0.240 kg
gluteeni
0.050 kg
hiivaa
1.000 kg
0.090 kg
suolaa
0.900 kg
vettä
0.300 kg
kuivattuja karpaloita
0.300 kg
kurpitsansiemeniä
9.980 kg (20 kpl à 0.499 kg)
9.980 kg (20 kpl à 0.499 kg)

Ohje

  1. Sekoita konsentraatti ja vesi. Anna turvota 15 min.
  2. Lisää jauhot, gluteeni, hiiva ja jogurtti. Vaivaa 5 min hitaalla ja 4 min nopealla teholla.
  3. Lisää suola ja pyöritä 6 min nopealla nopeudella. Tämän aikana lisää loppu vesi ohuena nauhana vähän kerrallaan taikinan joukkoon.
  4. Lisää vaivauksen loppupuolella karpalot ja siemenet taikinaan.
  5. Paloittele taikina kahteen öljyllä voideltuun muoviseen suorakaiteen muotoiseen vuokaan.
  6. Anna levätä huoneen lämmössä noin 2 tuntia.
  7. Kaada hyvin levännyt taikina jauhotetulle pöydälle.
  8. Paloittele taikina neliöiksi ja asettele pelleille.
  9. Nostata 20-30 min huoneen lämmössä.
  10. Paista arina uunissa 230°:ssa n. 30 min. Alussa runsas höyrytys.
  11. Loppu paistossa 10 min, höyrypelti auki.
kpl
g
9.0 kg
197 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
197 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.