Jogurtti tuo artesaani tyyppisiin leipiin herkullisen luontaisen happamuuden .
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Jogurtti tuo artesaani tyyppisiin leipiin herkullisen luontaisen happamuuden .
taikina | |
---|---|
1.600 kg | Lempeä kaurakonsentraatti ,Helsingin Mylly |
2.800 kg | vettä |
2.700 kg | vehnäjauhoja |
0.240 kg | gluteeni |
0.050 kg | hiivaa |
1.000 kg | |
0.090 kg | suolaa |
0.900 kg | vettä |
0.300 kg | kuivattuja karpaloita |
0.300 kg | kurpitsansiemeniä |
9.980 kg (20 kpl à 0.499 kg) | |
9.980 kg (20 kpl à 0.499 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.