Jogurtti-mansikkakakku

Valio Food Solutions

Jogurtti-mansikkakakku

Ainekset16 annosta

0.150 kg
0.100 kg

Täyte

0.475 kg
tuoreita mansikoita
0.010 kg
liivatelehtiä
0.030 kg
sitruunamehua
0.400 kg
0.047 kg
sokeria
0.012 kg
vaniljasokeria
0.126 kg
hunajaa
0.200 kg

Ohje

  1. Leikkaa leivinpaperista pala irtoreunaisen vuoan (Ø 24 cm) pohjalle. Laita vuokaan vetopohjasta leikattu pohjan kokoinen pala ja kostuta appelsiinitäysmehulla.
  2. Levitä kostutetulle pohjalle puolet mansikoista viipaloituna. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Purista niistä vesi pois ja liuota kiehuvaan sitruunamehuun. Sekoita jogurtin joukkoon sokerit, hunaja ja liivateseos sekä lopuksi vaahdotettu kerma.
  3. Kaada täyte vuokaan mansikoiden päälle. Peitä vuoka ja anna hyytyä mielellään seuraavaan päivään. Koristele lopuilla mansikoilla. Tarjoa kylmänä.
kpl
g
1.6 kg
168 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
168 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.