Jogurtti-omenakakku

Valio Food Solutions

Jogurtti-omenakakku

Ainekset2 kpl

Pohja

0.150 kg
0.150 kg (2 kpl á 0.075 kg)

Jogurttitäyte

1.000 kg
0.200 kg
sokeria
0.400 kg
0.020 kg
vanilliinisokeria
0.002 kg
kanelia
0.040 kg
liivatelehteä
0.150 kg
vettä
0.500 kg
2.312 kg (2 kpl á 1.156 kg)
2.462 kg (2 kpl á 1.231 kg)

Ohje

  1. Ota vaaleasta vetopohjasta 2 kpl Ø 20 cm:n pohjia. Kostuta pohjat omenamehulla.Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja tomusokeroi.
  2. Laita pohjat kakkurenkaisiin.
  3. Valmista jogurttitäyte: Sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vanilliinisokeri, kaneli ja kohmeisiksi sulatetut omenakuutiot. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
  4. Laita jogurttitäyte kahteen kakkurenkaaseen. Tasoita pinta ja anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Irroita renkaat ja koristele kakut haluamallasi tavalla
kpl
g
2.5 kg
166 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
166 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.