Jogurtti-päärynäkakku

Jogurtti-päärynäkakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Jogurtti-päärynäkakku

Jogurtti-päärynäkakku

Ainekset5 kpl

Pohja

0.375 kg
0.375 kg (5 kpl à 0.075 kg)

Kostutukseen

0.200 kg
0.200 kg (5 kpl à 0.040 kg)

Jogurttitäyte

2.000 kg
0.400 kg
sokeria
0.040 kg
vanilliinisokeria
0.002 kg
inkivääriä
0.080 kg
liivatelehteä
0.300 kg
päärynätäysmehua
1.000 kg
3.822 kg (5 kpl à 0.764 kg)

Pohjalle

0.937 kg
päärynää
0.937 kg (5 kpl à 0.187 kg)

Pinnalle

0.500 kg
0.500 kg (5 kpl à 0.100 kg)
5.834 kg (5 kpl à 1.167 kg)

Ohje

  1. Ota tummasta vetopohjasta 5 kpl Ø 20 cm:n pohjia. Kostuta pohjat päärynämehulla.Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja tomusokeroi. Laita pohjat kakkurenkaisiin
  2. Valmista jogurttitäyte: Sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja inkivääri. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan päärynämehuun liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.
  3. Laita jogurttitäytettä 2 cm:n kerros kakkurenkaisiin pohjien päälle. Lado kuusi päärynänpuolikasta kehäksi kuhunkin kakkurenkaaseen. Täytä kakkurenkaat lopulla jogurttitäyttellä. Tasoita pinta ja anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia
  4. Irroita renkaat ja ruiskuta pintaan vihreäksi värjättyä kuumahyytelöä. Koristele kakut haluamallasi tavalla.
kpl
g
6.1 kg
184 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
184 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.