Jogurtti-päärynäkakku

Jogurtti-päärynäkakku

Teollisuus
184 kcal / 100g
Tehnyt
Tapio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,375 kg Valio tummaa vetopohjaa laktoositon
0,375 kg 5 kpl á 0,075 kg
Kostutukseen
0,200 kg Valio omenatäysmehua
0,200 kg 5 kpl á 0,040 kg
Jogurttitäyte
2,000 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,400 kg sokeria
0,040 kg vanilliinisokeria
0,002 kg inkivääriä
0,080 kg liivatelehteä
0,300 kg päärynätäysmehua
1,000 kg Valio vispikermaa vaahdotettuna
3,822 kg 5 kpl á 0,764 kg
Pohjalle
0,937 kg päärynää
0,937 kg 5 kpl á 0,187 kg
Pinnalle
0,500 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
0,500 kg 5 kpl á 0,100 kg
5,834 kg 5 kpl á 1,167 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Ota tummasta vetopohjasta 5 kpl Ø 20 cm:n pohjia. Kostuta pohjat päärynämehulla.Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja tomusokeroi. Laita pohjat kakkurenkaisiin

  • Valmista jogurttitäyte: Sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja inkivääri. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan päärynämehuun liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.

  • Laita jogurttitäytettä 2 cm:n kerros kakkurenkaisiin pohjien päälle. Lado kuusi päärynänpuolikasta kehäksi kuhunkin kakkurenkaaseen. Täytä kakkurenkaat lopulla jogurttitäyttellä. Tasoita pinta ja anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia

  • Irroita renkaat ja ruiskuta pintaan vihreäksi värjättyä kuumahyytelöä. Koristele kakut haluamallasi tavalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!