Jogurtti-puolukkakakku

Jogurtti-puolukkakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Jogurtti-puolukkakakku

Jogurtti-puolukkakakku

Ainekset2 kpl

Pohja

0.150 kg
0.150 kg (2 kpl à 0.075 kg)

Kostutukseen

0.075 kg
vettä
0.005 kg
sokeria
0.080 kg (2 kpl à 0.040 kg)

Jogurttitäyte

1.000 kg
0.350 kg
sokeria
0.400 kg
0.020 kg
vanilliinisokeria
0.040 kg
liivatelehteä
0.150 kg
vettä
0.500 kg
2.460 kg (2 kpl à 1.230 kg)
2.690 kg (2 kpl à 1.345 kg)

Ohje

  1. Ota vaaleasta vetopohjasta 2 kpl Ø 20 cm:n pohjia. Kostuta pohjat sokerivedellä. Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja tomusokeroi. Laita pohjat kakkurenkaisiin.
  2. Valmista jogurttitäyte: sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja kohmeisiksi sulatetut puolukat. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.
  3. Laita jogurttitäyte kahteen kakkurenkaaseen. Tasoita pinta ja anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia.
  4. Irroita renkaat ja koristele kakut haluamallasi tavalla.
kpl
g
2.7 kg
176 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
176 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›