Siirry sisältöön
Jogurtti-puolukkakakku

Jogurtti-puolukkakakku

Jogurtti-puolukkakakku

Ainekset

Pohja

Kostutukseen

  • 0,075 kg vettä
  • 0,005 kg sokeria

Jogurttitäyte


Ohje

  1. Ota vaaleasta vetopohjasta 2 kpl Ø 20 cm:n pohjia. Kostuta pohjat sokerivedellä. Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja tomusokeroi. Laita pohjat kakkurenkaisiin.
  2. Valmista jogurttitäyte: sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja kohmeisiksi sulatetut puolukat. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.
  3. Laita jogurttitäyte kahteen kakkurenkaaseen. Tasoita pinta ja anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia.
  4. Irroita renkaat ja koristele kakut haluamallasi tavalla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2365 kcal
Proteiini 50,4 g
Hiilihydraatti 278,5 g
Rasva 113,2 g
Tyydyttynyt rasva 63,6 g
Ravintokuitu 6,9 g
Suola 1,1 g
Kalsium 859,2 mg
D-vitamiini 5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal
Proteiini 3,8 g
Hiilihydraatti 20,7 g
Rasva 8,4 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search