Jogurtti-puolukkakakku

Jogurtti-puolukkakakku

Teollisuus
174 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,150 kg Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositon
0,150 kg 2 kpl á 0,075 kg
Kostutukseen
0,075 kg vettä
0,005 kg sokeria
0,080 kg 2 kpl á 0,040 kg
Jogurttitäyte
1,000 kg Valio A+™ luonnonjogurttia
0,350 kg sokeria
0,400 kg Valio puolukoita
0,020 kg vanilliinisokeria
0,040 kg liivatelehteä
0,150 kg vettä
0,500 kg Valio vispikermaa vaahdotettuna
2,460 kg 2 kpl á 1,230 kg
2,690 kg 2 kpl á 1,345 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Ota vaaleasta vetopohjasta 2 kpl Ø 20 cm:n pohjia. Kostuta pohjat sokerivedellä. Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja tomusokeroi. Laita pohjat kakkurenkaisiin.

  • Valmista jogurttitäyte: sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja kohmeisiksi sulatetut puolukat. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.

  • Laita jogurttitäyte kahteen kakkurenkaaseen. Tasoita pinta ja anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia.

  • Irroita renkaat ja koristele kakut haluamallasi tavalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!