Jogurtti-sitruunavaahto

Jogurtti-sitruunavaahto
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jogurtti-sitruunavaahto

Jogurtti-sitruunavaahto

Raikas keväinen padassa valmistettava jälkiruoka.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ohje

  1. Annostele Valio vispikerma laktoositon sekoittavaan pataan ( tai yleiskoneeseen ). Vaahdota kerma. Lisää Valio A+™ rasvaton maustamaton jogurtti ja Valio lemon curd täyte. Jatka hetki vaahdottamista. Tarkista maku ja rakenne, siirrä kylmäsäilytykseen.
  2. Reseptin määrästä saanto vetomittoina on noin 40 litraa. Annoskoko 75 g / 1 dl.

kpl
g
30.3 kg
225 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
225 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.