Siirry sisältöön
Jogurtti-sitruunavaahto
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Jogurtti-sitruunavaahto

Raikas keväinen padassa valmistettava jälkiruoka.

Jogurtti-sitruunavaahto

Ainekset


Ohje

  1. Annostele Valio vispikerma laktoositon sekoittavaan pataan (tai yleiskoneeseen). Vaahdota kerma. Lisää Valio A+™ rasvaton maustamaton jogurtti ja Valio lemon curd täyte. Jatka hetki vaahdottamista. Tarkista maku ja rakenne, siirrä kylmäsäilytykseen.

Vinkki

Reseptin määrästä saanto vetomittoina on noin 40 litraa. Annoskoko 75 g / 1 dl.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 169 kcal
Proteiini 1,7 g
Hiilihydraatti 10,2 g
Rasva 13,5 g
Tyydyttynyt rasva 7,8 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,1 g
Kalsium 50,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 225 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 13,6 g
Rasva 18 g
Tyydyttynyt rasva 10,4 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search