Jogurttihyytelö

Jogurttihyytelö
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Jogurttihyytelö

Jogurttihyytelö

Ainekset12 annosta

0.600 kg
0.500 kg
0.010 kg
liivatelehtiä
0.240 kg
appelsiinimehutiivistettä
0.170 kg
sokeria
0.400 kg
0.024 kg
vaniljasokeria

Pinnalle

0.600 kg
vadelmasosetta

tai mangososetta
0.042 kg
sokeria

Ohje

  1. Valuta raejuusto. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Kuumenna pieni tilkka appelsiinitäysmehutiivistettä kiehuvaksi ja lisää ylimääräisestä vedestä puristetut liivatelehdet kuumaan nesteeseen. Tarjoa jogurttihyytelön kanssa vadelma- tai mangososetta. Mausta sose sokerilla.
  2. Vaahdota kerma. Yhdistä kaikki aineet, vaahdotettu kerma viimeisenä varovasti käännellen. Kaada massa GN 1/2-65 astiaan tai laakealle tarjoiluvadille ja hyydytä kylmässä mielellään yön yli. Voit tehdä myös valmiita annoksia.
kpl
g
1.8 kg
148 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
148 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.