Jogurttihyytelö

Valio Food Solutions

Jogurttihyytelö

Ainekset12 annosta

0.600 kg
0.500 kg
0.010 kg
liivatelehtiä
0.240 kg
0.170 kg
sokeria
0.400 kg
0.024 kg
vaniljasokeria

Pinnalle

0.600 kg
vadelmasosetta

tai mangososetta
0.042 kg
sokeria

Ohje

  1. Valuta raejuusto. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Kuumenna pieni tilkka appelsiinitäysmehutiivistettä kiehuvaksi ja lisää ylimääräisestä vedestä puristetut liivatelehdet kuumaan nesteeseen. Tarjoa jogurttihyytelön kanssa vadelma- tai mangososetta. Mausta sose sokerilla.
  2. Vaahdota kerma. Yhdistä kaikki aineet, vaahdotettu kerma viimeisenä varovasti käännellen. Kaada massa GN 1/2-65 astiaan tai laakealle tarjoiluvadille ja hyydytä kylmässä mielellään yön yli. Voit tehdä myös valmiita annoksia.
kpl
g
1.8 kg
158 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
158 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›