Jogurttihyytelö

Jogurttihyytelö

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
158 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,600 kg Valio raejuustoa
0,500 kg Valio ruokajogurttia
0,010 kg liivatelehtiä
0,240 kg Valio appelsiinitäysmehutiivistettä
0,170 kg sokeria
0,400 kg Valio kuohukermaa laktoositon
0,024 kg vaniljasokeria
Pinnalle
0,600 kg vadelmasosetta Kokeile myös Avaa/sulje
0,042 kg sokeria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valuta raejuusto. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Kuumenna pieni tilkka appelsiinitäysmehutiivistettä kiehuvaksi ja lisää ylimääräisestä vedestä puristetut liivatelehdet kuumaan nesteeseen. Tarjoa jogurttihyytelön kanssa vadelma- tai mangososetta. Mausta sose sokerilla.

  • Vaahdota kerma. Yhdistä kaikki aineet, vaahdotettu kerma viimeisenä varovasti käännellen. Kaada massa GN 1/2-65 astiaan tai laakealle tarjoiluvadille ja hyydytä kylmässä mielellään yön yli. Voit tehdä myös valmiita annoksia.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!