Jogurttilakkakakku

Jogurttilakkakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Jogurttilakkakakku

Jogurttilakkakakku

Ainekset5 kpl

Murotaikina

0.220 kg
0.160 kg
sokeria
0.055 kg
kananmunia
0.004 kg
leivinjauhetta
0.325 kg
vehnäjauhoja
0.764 kg (5 kpl à 0.153 kg)

Jogurttitäyte

1.600 kg
0.500 kg
sokeria
0.160 kg
vettä
0.055 kg
liivatelehtiä
0.800 kg
3.115 kg (5 kpl à 0.623 kg)

Täytteeksi ja pinnalle

1.050 kg
1.050 kg (5 kpl à 0.210 kg)

Pintaan

0.300 kg
0.300 kg (5 kpl à 0.060 kg)
5.229 kg (5 kpl à 1.046 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Kauli murotaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta Ø 18 cm:n paloja. Paista palat 180 asteisessa uunissa n. 10 min.
  4. Laita palat Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Pursota pohjille lakkahillorenkaat. Valmista jogurttitäyte. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Annostele massa kakkurenkaisiin. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia.
  5. Levitä kakkujen pintaan kerros lakkahilloa. Sivele hillon pinnalle kirkaskuumahyytelöä. Poista kakkurengas.
kpl
g
5.3 kg
250 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
250 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
250 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.