Jogurttilakkaleivos

Jogurttilakkaleivos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Jogurttilakkaleivos

Jogurttilakkaleivos

Ainekset32 kpl

Pohja

0.320 kg
keksimuruja
0.320 kg (32 kpl à 0.010 kg)

Jourttitäyte

1.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.100 kg
vettä
0.035 kg
liivatelehteä
0.500 kg
1.935 kg (32 kpl à 0.060 kg)

Täyteteeksi ja pinnalle

1.000 kg
1.000 kg (32 kpl à 0.031 kg)

Pintaan

0.384 kg
0.384 kg (32 kpl à 0.012 kg)
3.639 kg (32 kpl à 0.114 kg)

Ohje

  1. Laita leivospikareiden pohjalle kerros keksimuruja. Pursota keksimurujen päälle lakkahilloa.
  2. Valmista täyte. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.
  3. Annostele jogurttitäyte pikareihin. Jätä 1 cm vajaaksi. Anna leivosten hyytyä kylmiössä kaksi tuntia.
  4. Laita leivosten pinnalle kerros lakkahilloa. Hyytelöi pinta kirkaskuumahyytelöllä. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
3.6 kg
215 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
215 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.