Jogurttileipä

Valio Food Solutions

Jogurttileipä

Ainekset7 kpl

0.500 kg
0.500 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
0.080 kg
hiivaa
0.050 kg
0.100 kg
ruisrouhetta
1.400 kg
vehnäjauhoja
2.660 kg (7 kpl á 0.380 kg)
2.660 kg (7 kpl á 0.380 kg)

Ohje

  1. Liota ruisrouheita kuumassa vedessä noin tunti.
  2. Lisää taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Leivo taikinasta pitkänmallisia leipiä. Jauhota pinta
  4. Nostata leivät, tee pintaan viillot ja paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
2.7 kg
230 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
230 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
230 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.