Jogurttiletut

Jogurttiletut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Jogurttiletut

Jogurttiletut

Ohje

  1. Sulata letut jääkaapissa hyvin peitettynä.
  2. Vaahdota kerma. Sekoita jogurtti, rahka, vaahdotettu kerma ja aprikoositäyte keskenään. Mausta tomusokerilla.
  3. Kuumenna ohukaiset ja täytä ohukaiset massalla. Taita taskuksi ja tarjoile.
kpl
g
1.3 kg
240 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
240 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.