Jogurttiletut

Valio Food Solutions

Jogurttiletut

Ohje

  1. Sulata letut jääkaapissa hyvin peitettynä.
  2. Vaahdota kerma. Sekoita jogurtti, rahka, vaahdotettu kerma ja aprikoositäyte keskenään. Mausta tomusokerilla.
  3. Kuumenna ohukaiset ja täytä ohukaiset massalla. Taita taskuksi ja tarjoile.
kpl
g
1.3 kg
239 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
239 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
239 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.