Jogurttinen uunilohi

Jogurttinen uunilohi
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jogurttinen uunilohi

Jogurttinen uunilohi

Sydämellisen hyvää, välimerellistä uunilohta.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

2.000 kg
0.015 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
1.000 kg
0.070 kg
vaaleaa suurustejauhetta
0.005 kg
kuivattua oreganoa
0.485 kg
kirsikkatomaatteja
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.010 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Asettele jäiset lohifileet 1/1 GN-vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Sekoita jogurtin joukkoon vaalea suurustejauhe ja oregano. Levitä jogurttiseos, puolitetut (tai kokonaiset) kirsikkatomaatit ja valkosipulikuutiot fileiden päälle.
  3. Paista 185 °C uunissa n. 30 min. Viimeistele tuoreella basilikalla.
kpl
g
3.0 kg
136 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
136 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.