Jogurttiporkkanaleipä

Valio Food Solutions

Jogurttiporkkanaleipä

Ainekset10 kpl

0.600 kg
vettä
0.400 kg
0.040 kg
suolaa
0.120 kg
hiivaa
0.600 kg
0.050 kg
0.300 kg
ruisjauhoja
1.700 kg
vehnäjauhoja
3.810 kg (10 kpl à 0.381 kg)
3.810 kg (10 kpl à 0.381 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla taikinan aineet. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Leivo taikinasta haluamasi mallisia leipiä.
  3. Nostata leivät ja paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
3.8 kg
212 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
212 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›