Jogurttisämpylä

Valio Food Solutions

Jogurttisämpylä

Ainekset43 kpl

Taikina

0.500 kg
vettä
0.500 kg
0.030 kg
suolaa
0.030 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.080 kg
0.500 kg
Province Blendiä
1.300 kg
vehnäjauhoja
3.020 kg (43 kpl à 0.070 kg)

Pinnalle

0.258 kg
Province Blendiä
0.258 kg (43 kpl à 0.006 kg)
3.278 kg (43 kpl à 0.076 kg)

Ohje

  1. Valmista sämpylätaikina. Anna taikina levätä 20 min.
  2. Leivo taikinasta 70 g:n painoisia, haluamasi mallisia sämpylöitä. "Kasta" sämpylät jyväseokseen.
  3. Nostata sämpylät. Paista sämpylät 210°C:ssa uunissa noin 11 min. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
3.3 kg
231 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
231 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
231 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›