Jogurttisolmu

Valio Food Solutions

Jogurttisolmu

Ainekset9 kpl

Taikina

0.500 kg
vettä
0.500 kg
0.030 kg
suolaa
0.080 kg
hiivaa
0.080 kg
0.075 kg
kauraleseitä
0.075 kg
vehnärouhetta
1.400 kg
vehnäjauhoja
2.740 kg (9 kpl à 0.304 kg)

Pinnalle

0.036 kg
unikonsiemeniä
0.036 kg (9 kpl à 0.004 kg)
2.776 kg (9 kpl à 0.308 kg)

Ohje

  1. Liota leseet ja rouheet kuumassa vedessä.
  2. Lisää taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Leivo taikinasta 30 cm:n pitkulaisia paloja. Pyöräytä palat solmuun ja "kasta" unikonsiemeniin
  4. Nostata leivät ja paista 210 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
2.8 kg
240 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
240 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.