Jogurttisuklaakonvehti

Jogurttisuklaakonvehti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Jogurttisuklaakonvehti

Jogurttisuklaakonvehti

Ainekset60 kpl

Suklaakuoret

0.170 kg
valkosuklaata
0.170 kg (60 kpl à 0.003 kg)

Jogurttiganache

0.025 kg
0.050 kg
0.250 kg
0.024 kg
glukoosia
0.380 kg
valkosuklaata
0.030 kg
kaakaovoita
0.060 kg
0.819 kg (60 kpl à 0.014 kg)
0.989 kg (60 kpl à 0.016 kg)

Ohje

  1. Temperoi suklaakuorien valkosuklaa. Lämmitä valkosuklaa ensin 40 asteiseksi. Jäähdytä siitä ¾ 25 asteiseksi. Sekoita jäähdytetty osa uudelleen jäljelle jääneeseen lämpimään suklaaseen. Lopullisen käyttölämpötilan pitää olla 28-29 astetta. Temperointi on paras tehdä kivipöydällä.
  2. Valmista temperoidusta suklaasta kuoret konvehtimuotteihin. Pidä jäljelle jäänyt suklaa 29 asteisessa paikassa.
  3. Valmista jogurttiganache. Kiehauta maitojauhe, kerma, kaakaovoi ja glukoosi. Kaada seos valkosuklaan päälle ja anna seistä minuutin ajan. Sekoita massa nuolijalla tasaiseksi. Lämmitä jogurtti 35 asteiseksi ja lisää seokseen. Sekoita hyvin sauvasekoittimella. Lisää massaan huoneenlämpöinen voi ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi emulsioksi.
  4. Täytä konvehdin kuoret ganachella niin, että muotti jää noin 2 mm vajaaksi. Anna kovettua seuraavaan päivään tai laita muotit kylmiöön 20:ksi minuutiksi. Sulje konvehdit valkosuklaalla. Laita muotit kylmiöön noin viideksi minuutiksi. Irroita valmiit konvehdit muoteista.
kpl
g
49.1 kg
446 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
446 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
32 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
446 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
32 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.