Vadelma ja jogurtti ovat makupari, joka toimii. Hyydykejauheen käyttö helpottaa valmistusta.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Vadelma ja jogurtti ovat makupari, joka toimii. Hyydykejauheen käyttö helpottaa valmistusta.
Pohja | |
---|---|
0.280 kg | |
0.280 kg (2 kpl à 0.140 kg) | |
Täyte | |
0.000 kg (2 kpl à 0.000 kg) | |
Täyte | |
0.300 kg | |
0.300 kg | |
0.200 kg | hyydykejauhetta , esim Dawn hyydykejauhe neutraali |
1.000 kg | |
1.800 kg (2 kpl à 0.900 kg) | |
Täyte | |
0.300 kg | |
0.300 kg (2 kpl à 0.150 kg) | |
Pinnalle | |
0.400 kg | |
0.075 kg | vadelmasosetta |
0.475 kg (2 kpl à 0.238 kg) | |
2.855 kg (2 kpl à 1.428 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.