Jouluhalko

Jouluhalko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Jouluhalko

Ainekset6 kpl

Pohja

1.100 kg
1.100 kg (6 kpl à 0.183 kg)

Kostutukseen

0.400 kg
vettä
0.050 kg
sokeria
0.450 kg (6 kpl à 0.075 kg)

Suklaakreemi

0.750 kg
0.190 kg
0.560 kg
vettä
0.375 kg
suklaata
1.875 kg (6 kpl à 0.313 kg)

Täyte

1.080 kg
Valio karpalotäytettä
1.080 kg (6 kpl à 0.180 kg)
4.505 kg (6 kpl à 0.751 kg)

Ohje

  1. Valmista suklaakreemi: Vaahdota voi ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi. Vaahdota tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa.
  2. Kostuta sulaneet vetopohjat sokerivedellä. Levitä vetopohjien päälle kerros karpalomarmeladia. Levitä marmeladin päälle kerros suklaakreemiä. Rullaa tortuiksi
  3. Päällystä tortut suklaakreemillä ja leikkaa kolmeen osaan
  4. Koristele suklaakreemillä, kaakaojauheella ja kirsikoilla jouluisiksi haloiksi. Kasteluveden voit halutessasi maustaa rommilla ja käyttää karpalomarmeladin asemesta Valio kirsikkatäytettä.
kpl
g
4.5 kg
313 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
313 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
313 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.