Jouluinen kardemumma-lihapata

Jouluinen kardemumma-lihapata
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Jouluinen kardemumma-lihapata

Jouluinen kardemumma-lihapata

Joululounaan ruokalajiksi sopii hienosti joulumausteilla tuunattu tuoksuva lihapata.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.000 kg
naudan etuselkää
1.000 kg
sian paistia
0.030 kg
0.030 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.085 kg
pakaste purjoviipaleita
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.015 kg
tuoretta inkivääriä
0.006 kg
suolaa
0.015 kg
vihreää kardemummaa
0.005 kg
kokonaisia maustepippureita
0.002 kg
neilikkaa , jauhettuna
1.500 kg
lihalientä
0.010 kg
tuoretta salviaa
0.500 kg

Ohje

  1. Paloittele paisti ja etuselkä. Sulata voi padassa ja ruskista lihat. Lisää sipulit ja mausteet. Lisää lihaliemi ja tuore salvia. Hauduta 175 °C uunissa n. 2 tuntia.
  2. Lisää smetana, sekoita ja anna hautua 100 asteessa vielä 15 minuuttia.
kpl
g
4.0 kg
115 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
115 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.