Jouluinen kotijuustosalaatti

Jouluinen kotijuustosalaatti
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jouluinen kotijuustosalaatti

Jouluinen kotijuustosalaatti

Paahdettu kotijuusto muistuttaa ulkomuodoltaan leipäjuustoa, mutta maistuu todella uniikilta. Jouluiset maut voi myös vaihtaa muihin sesonkeihin sopiviksi.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 annosta

1.000 kg
0.050 kg
oliiviöljyä
0.920 kg
kurkkua
1.000 kg
salaattisekoitusta
0.250 kg
hedelmä-pähkinäsekoitusta
0.050 kg
korintteja
0.100 kg
0.075 kg
omenasiiderietikkaa
0.100 kg
rypsi- tai oliiviöljyä
0.000 kg
jauhettua kanelia
0.005 kg
appelsiinin kuorta
0.002 kg
suolaa

Ohje

  1. Revi valutettu kotijuusto leivinpaperilliseen vuokaan ja paista oliiviöljyn kanssa 250 °C uunissa 10 min. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  2. Sekoita salaattisekoitus, paloiteltu kurkku, paahdettu hedelmäpähkinäsekoitus (195 °C uuni, n. 7 min) ja korintit sekaisin.
  3. Tee vinaigrette appelsiinimehusta, -kuoresta, omenasiiderietikasta, öljystä, kanelista ja suolasta ja mausta salaatti sillä.
kpl
g
3.6 kg
106 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
106 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.