Paahdettu kotijuusto muistuttaa ulkomuodoltaan leipäjuustoa, mutta maistuu todella uniikilta. Jouluiset maut voi myös vaihtaa muihin sesonkeihin sopiviksi.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Paahdettu kotijuusto muistuttaa ulkomuodoltaan leipäjuustoa, mutta maistuu todella uniikilta. Jouluiset maut voi myös vaihtaa muihin sesonkeihin sopiviksi.
1.000 kg | |
0.050 kg | oliiviöljyä |
0.920 kg | kurkkua |
1.000 kg | salaattisekoitusta |
0.250 kg | hedelmä-pähkinäsekoitusta |
0.050 kg | korintteja |
0.100 kg | |
0.075 kg | omenasiiderietikkaa |
0.100 kg | rypsi- tai oliiviöljyä |
0.000 kg | jauhettua kanelia |
0.005 kg | appelsiinin kuorta |
0.002 kg | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.