Jouluinen piparjuurilohi

Valio Food Solutions

Jouluinen piparjuurilohi

Ainekset6 annosta

0.320 kg
lohifileetä
0.050 kg
merisuolaa
0.050 kg
sokeria
0.050 kg
piparjuuriraastetta
0.005 kg
tuoretta tilliä

Piparjuurikastike

0.050 kg
0.075 kg
0.030 kg
Dijon-sinappia
0.015 kg
piparjuuriraastetta
0.002 kg
suolaa
0.002 kg
sokeria
0.002 kg
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Sekoita suola ja sokeri. Levitä seos kalan pinnalle ja raasta päälle kuorittu piparjuuri. Lisää vielä tillin oksat ja laita kevyt paino kalan päälle. Anna kalan marinoitua kaksi päivää ennen tarjoilua.
  2. Kastike

  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku. Tarjoile Lohen kera.
  4. ** Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
0.7 kg
195 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
195 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
9,0 g
Kalsium
53 mg
D-vitamiini
4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
9,0 g
Kalsium
53 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›