Jouluinen tarte tatin

Jouluinen tarte tatin
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Jouluinen tarte tatin

Jouluinen tarte tatin

Tarte tatin on haastava jälkiruoka, mutta tämä versio toimii varmasti. Tämä resepti on suunniteltu erityisesti lounaan jälkiruoaksi. Joulusesonkina Tarte Tatiniin maustetaan joulumausteilla ja tarjotaan kardemummavaahdon kera.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.100 kg
0.100 kg
sokeria
0.005 kg
piparkakkumaustetta
0.500 kg
0.375 kg

Lisäksi

0.200 kg
0.100 kg
0.004 kg
kardemummaa
0.008 kg
tomusokeria

Ohje

  1. Viipaloi voi ja levitä viipaleet matalareunaiselle 1/2 GN-uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita keskenään sokeri ja piparkakkumauste ja ripottele sokeri tasaisesti voin päälle. Asettele jäiset omenalohkot sokeri-voikerroksen päälle. Peitä pelti murotaikinalevyllä. Paista 185 °C uunissa 15 min ilman kantta ja jatka kannella/pellillä peitettynä n. 1h. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  2. Vaahdota kuohukerma ja crème fraîche, mausta kardemummalla ja tomusokerilla.
  3. Kumoa huoneenlämpöiseksi jäähdytetty piirakka tarjoiluvadille, poista leivinpaperi ja tarjoile jouluisen vaahdon kanssa.
kpl
g
1.4 kg
290 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
290 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
290 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.