Jouluiset piparjuurisilakat

Valio Food Solutions

Jouluiset piparjuurisilakat

Ainekset10 annosta

0.500 kg
0.200 kg
0.010 kg

Mausteliemi

0.100 kg
väkiviinaetikkaa
0.200 kg
vettä
0.060 kg
piparjuuritahnaa
0.015 kg
sormisuolaa
0.040 kg
sokeria
0.002 kg
kokonaisia valkopippureita
0.002 kg
kokonaisia maustepippureita

Kastike

0.400 kg
0.015 kg
väkiviinaetikkaa
0.004 kg
sokeria
0.015 kg
etikkapunajuurilientä
0.000 kg
sormisuolaa

Ohje

  1. Leikkaa sulatetut, valutetut silakkafileet pituussuunnassa puoliksi. Kokoa kerroksittain sipuleiden kanssa tarjoiluastiaan.
  2. Keitä mausteliemi ja kaada kalojen päälle. Anna maustua yön yli kylmiössä.
  3. Vaahdota kerma ja etikka pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja etikkapunajuuren liemi. Sekoita ja tarkista suola.
  4. Tarjoa kastike erikseen silakoiden kanssa.
kpl
g
0.8 kg
164 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
164 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›