Jouluiset piparjuurisilakat

Jouluiset piparjuurisilakat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jouluiset piparjuurisilakat

Jouluiset piparjuurisilakat

Ainekset10 annosta

0.400 kg
silakkafileitä, pakaste
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.010 kg
valkosipulikuutioita, pakaste

Mausteliemi

0.100 kg
väkiviinaetikkaa
0.200 kg
vettä
0.060 kg
piparjuuritahnaa
0.015 kg
sormisuolaa
0.040 kg
sokeria
0.002 kg
kokonaisia valkopippureita
0.002 kg
kokonaisia maustepippureita

Kastike

0.400 kg
0.015 kg
väkiviinaetikkaa
0.004 kg
sokeria
0.015 kg
etikkapunajuurilientä
0.000 kg
sormisuolaa

Ohje

  1. Leikkaa sulatetut, valutetut silakkafileet pituussuunnassa puoliksi. Kokoa kerroksittain sipuleiden kanssa tarjoiluastiaan.
  2. Keitä mausteliemi ja kaada kalojen päälle. Anna maustua yön yli kylmiössä.
  3. Vaahdota kerma ja etikka pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja etikkapunajuuren liemi. Sekoita ja tarkista suola.
  4. Tarjoa kastike erikseen silakoiden kanssa.
kpl
g
0.8 kg
167 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
167 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.