Jouluiset piparjuurisilakat

Jouluiset piparjuurisilakat

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
160 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,500 kg Valio silakkafileitä
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,010 kg Food Service valkosipulikuutiota
Mausteliemi
0,100 kg väkiviinaetikkaa
0,200 kg vettä
0,060 kg piparjuuritahnaa
0,015 kg sormisuolaa
0,040 kg sokeria
0,002 kg kokonaisia valkopippureita
0,002 kg kokonaisia maustepippureita
Kastike
0,400 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,015 kg väkiviinaetikkaa
0,004 kg sokeria
0,015 kg etikkapunajuurilientä
  sormisuolaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Leikkaa sulatetut, valutetut silakkafileet pituussuunnassa puoliksi. Kokoa kerroksittain sipuleiden kanssa tarjoiluastiaan.

  • Keitä mausteliemi ja kaada kalojen päälle. Anna maustua yön yli kylmiössä.

  • Vaahdota kerma ja etikka pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja etikkapunajuuren liemi. Sekoita ja tarkista suola.

  • Tarjoa kastike erikseen silakoiden kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!