Joulukanto

Joulukanto
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Joulukanto

Ainekset25 annosta

Ohje

  1. Ota vetopohja sulamaan huoneenlämpöön muovin alle.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahkaan täyte ja sekoita kermavaahdon joukkoon
  3. Kostuta sulanut vetopohja ja leikkaa ne pituussuunnassa kuuteen osaan.
  4. Levitä täyte jokaisen vetopohjapalan pinnalle ja kokoa kakku käärimällä ne kiinni toisiinsa spiraalin muotoon.
  5. Reunalle

  6. Vaahdota kerma ja kaakaojauhe ja lisää se kakun reunoihin.
  7. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
2.5 kg
239 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
239 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
239 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.