Joulukurkut & silakkaa

Valio Food Solutions

Joulukurkut & silakkaa

Ainekset20 annosta

0.460 kg
kurkkua
0.120 kg
valkoviinietikkaa
0.120 kg
sokeria
0.300 kg
vettä
0.005 kg
tähtianista
0.010 kg
tuoretta inkivääriä viipaleina
0.040 kg
hienonnettua tilliä

Lisäksi

1.500 kg
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.370 kg
hillosipuleita
0.080 kg
sinappia
0.850 kg
purjosipulia

Ohje

  1. Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuumenna muut aineet kiehuvaksi ja jäähdytä liemi.
  3. Lisää kurkkujen joukkoon ja anna maustua kylmässä yön yli.
  4. Lisäksi

  5. Lado silakkafileet vuokaan. Mausta
  6. Ota hillosipuleiden liemi talteen ja mausta se sinapilla.
  7. Lisää liemi, hillosipulit ja purjosipulit silakoiden päälle.
  8. Paista 220° C 15 min. tai kunnes silakat ovat kypsyneet.
  9. Voit tarjoilla silakat kylminä tai kuumina kurkkujen kanssa.
kpl
g
3.0 kg
84 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
84 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›