Joululimppu

Valio Food Solutions

Joululimppu

Ainekset7 kpl

1.000 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
siirappia
0.080 kg
hiivaa
0.150 kg
rusinoita
0.020 kg
fenkolia
0.050 kg
0.200 kg
kaurahiutaleita
1.600 kg
vehnäjauhoja
3.280 kg (7 kpl á 0.469 kg)
3.280 kg (7 kpl á 0.469 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Leivo taikinasta pyöreitä joululimppuja
  3. Nostata limput ja paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia
  4. Limput voi voidella vesi-siirappiseoksella
kpl
g
3.3 kg
254 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
254 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.