Joulun maustetut AURA juurekset ja appelsiiniglaseerattua kalkkunaa

Joulun maustetut AURA juurekset ja appelsiiniglaseerattua kalkkunaa
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Joulun maustetut AURA juurekset ja appelsiiniglaseerattua kalkkunaa

Joulun maustetut AURA juurekset ja appelsiiniglaseerattua kalkkunaa

Virkistä joulupöydän juureslisukkeet AURA® juustolla, punasipulihillokkeella ja joulun mausteilla. Tarjoa juureksia lisukkeena appelsiinilla glaseeratulle kalkkunalle.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Appelsiiniglasyyri

0.150 kg
appelsiinia , puristettu mehu sekä kuori
0.200 kg
vaahterasiirappia
0.030 kg
fariinisokeria
0.010 kg
tähtianista

Juurekset

2.000 kg
isoja juuressuikaleita , esim. porkkana, palsternakka
0.004 kg
jauhettua inkivääriä
0.002 kg
pomeranssinkuorta , jauhettuna
0.002 kg
suolaa
0.200 kg
punasipulihilloketta
0.200 kg

Kalkkuna

1.200 kg
kypsää kalkkunafileetä , Atria Artesaani

Ohje

  1. Appelsiiniglasyyri

  2. Laita kaikki appelsiiniglasyyrin ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia, kunnes seos muuttuu siirappimaiseksi. Siivilöi.
  3. Juurekset

  4. Paahda juurekset rapeiksi 200-asteisessa uunissa n. 20-30 min. Mausta inkiväärillä, pomeranssin kuorella ja suolalla. Lisää joukkoon punasipulihilloke ja AURA-juusto.
  5. Kalkkuna

  6. Lado kalkkunafileet GN 1/1 pakkiin ja kuumenna uunissa. Sivele kuumennettujen fileesiivujen pinnalle appelsiiniglasyyriä.
kpl
g
3.6 kg
110 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
110 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.