Virkistä joulupöydän juureslisukkeet AURA® juustolla, punasipulihillokkeella ja joulun mausteilla. Tarjoa juureksia lisukkeena appelsiinilla glaseeratulle kalkkunalle.
Aimo yhteistyöresepti
Virkistä joulupöydän juureslisukkeet AURA® juustolla, punasipulihillokkeella ja joulun mausteilla. Tarjoa juureksia lisukkeena appelsiinilla glaseeratulle kalkkunalle.
Appelsiiniglasyyri | |
---|---|
0.150 kg | appelsiinia , puristettu mehu sekä kuori |
0.200 kg | vaahterasiirappia |
0.030 kg | fariinisokeria |
0.010 kg | tähtianista |
Juurekset | |
2.000 kg | isoja juuressuikaleita , esim. porkkana, palsternakka |
0.004 kg | jauhettua inkivääriä |
0.002 kg | pomeranssinkuorta , jauhettuna |
0.002 kg | suolaa |
0.200 kg | punasipulihilloketta |
0.200 kg | |
Kalkkuna | |
1.200 kg | kypsää kalkkunafileetä , Atria Artesaani |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.