Jouluomenakiisseli ja neilikkakermaa

Jouluomenakiisseli ja neilikkakermaa

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
78 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

7,000 kg Valio Hehku juomaa
2,000 kg vettä
0,400 kg perunajauhoja
0,300 kg sokeria
3,000 kg Food Service omenakuutioita
Tarjoiluun
1,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,007 kg neilikkaa
0,130 kg fariinisokeria
Koristeluun
  marenkia murennettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Mittaa Hehku, vesi ja perunajauhot kattilaan/pataan. Kuumenna sekoittaen kunnes kiisseli suurustuu. Mausta sokerilla ja lisää jäiset omenakuutiot. Jäähdytä.

  • Valmista neikikkakerma tarjoiluun vaahdottamalla vispikerma jauhetun neilikan ja fariinisokerin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Annostele vaahtoa kiisseliannosten pinnalle tai tarjoile erikseen.

  • Ripottele lopuksi murennettua marenkia jälkiruoan pinnalle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta à 130 g
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!