Jouluomenakiisseli ja neilikkakermaa

Jouluomenakiisseli ja neilikkakermaa
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Jouluomenakiisseli ja neilikkakermaa

Jouluomenakiisseli ja neilikkakermaa

Ainekset100 annosta à 130 g

7.000 kg
Valio Hehku juomaa
2.000 kg
vettä
0.400 kg
perunajauhoja
0.300 kg
sokeria
3.000 kg

Tarjoiluun

1.000 kg
0.007 kg
neilikkaa
0.130 kg
fariinisokeria

Koristeluun

0.000 kg
marenkia murennettuna

Ohje

  1. Mittaa Hehku, vesi ja perunajauhot kattilaan/pataan. Kuumenna sekoittaen kunnes kiisseli suurustuu. Mausta sokerilla ja lisää jäiset omenakuutiot. Jäähdytä.
  2. Valmista neikikkakerma tarjoiluun vaahdottamalla vispikerma jauhetun neilikan ja fariinisokerin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Annostele vaahtoa kiisseliannosten pinnalle tai tarjoile erikseen.
  3. Ripottele lopuksi murennettua marenkia jälkiruoan pinnalle.
kpl
g
13.0 kg
78 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
78 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.