Joulupäärynät

Joulupäärynät
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Joulupäärynät

Joulupäärynät

Ainekset20 annosta

4.000 kg
kuorittua päärynää
2.500 kg
1.000 kg
Valio Hehku juomaa
0.050 kg
juoksevaa hunajaa

Lisäksi

1.000 kg

Ohje

  1. Laita päärynät Gn-vuokaan.
  2. Lisää muut aineet joukkoon ja kypsenna 200°C n. 1 tunti tai kunnes päärynät ovat kypsyneet.
  3. Jäähdytä ja tarjoa annoksina vaniljakastikkeen kanssa.
kpl
g
8.6 kg
60 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
60 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
60 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›