Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Joulupäärynät
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Joulupäärynät
Joulupäärynät
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
4.000 kg
kuorittua päärynää
2.500 kg
FS marjasekoitusta
1.000 kg
Valio Hehku juomaa
0.050 kg
juoksevaa hunajaa
Lisäksi
1.000 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
vaahdotettuna
Ohje
Laita päärynät Gn-vuokaan.
Lisää muut aineet joukkoon ja kypsenna 200°C n. 1 tunti tai kunnes päärynät ovat kypsyneet.
Jäähdytä ja tarjoa annoksina vaniljakastikkeen kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
8.6 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
61
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
FS marjasekoitus 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
61 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
61 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy