Joulupäärynät

Joulupäärynät

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
60 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

4,000 kg kuorittua päärynää
2,500 kg Food Service marjasekoitusta
1,000 kg Valio Hehku juomaa
0,050 kg juoksevaa hunajaa
Lisäksi
1,000 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon vaahdotettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Laita päärynät Gn-vuokaan.

  • Lisää muut aineet joukkoon ja kypsenna 200°C n. 1 tunti tai kunnes päärynät ovat kypsyneet.

  • Jäähdytä ja tarjoa annoksina vaniljakastikkeen kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!