Juhlafocaccia

Juhlafocaccia
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juhlafocaccia

Juhlafocaccia

Focaccia taipuu myös juhlavampaan muotoon. Laadukkaat täytteet tekevät leivästä ruokaisan ja nautinnon myös silmälle.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.060 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.010 kg
yrttimaustetta
0.100 kg
1.400 kg
vehnäjauhoja
2.750 kg (6 kpl à 0.458 kg)

Pinnalle

0.001 kg
sormisuolaa
0.150 kg
0.151 kg (6 kpl à 0.025 kg)

Täyte

1.000 kg
1.000 kg
0.200 kg
0.200 kg
vuonankaalia
2.400 kg (6 kpl à 0.400 kg)
5.301 kg (6 kpl à 0.884 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Vaivaa taikinan aineet löysäksi taikinaksi. Anna taikinan levätä puoli tuntia
  3. Paloittele taikina 450 g:n paloiksi.
  4. Taputtele taikinapalat ø 22 cm:n kakkurenkaisiin.
  5. Anna taikinan nousta vielä puoli tuntia.
  6. Voitele kuumat focacciot voisulalla.
  7. Paista focacciot 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  8. Täyte

  9. Valmista täyte vaahdottamalla kerma ja tuorejuusto. Mausta.
  10. Halkaise leipä ja täytä. Levitä ohut kerros täytettä pinnalle.
  11. Koristele pinta.
kpl
g
5.1 kg
240 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
240 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.