Juhlafocaccia

Juhlafocaccia

Teollisuus
240 kcal / 100g
Focaccia taipuu myös juhlavampaan muotoon. Laadukkaat täytteet tekevät leivästä ruokaisan ja nautinnon myös silmälle.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
1,000 kg vettä
0,060 kg Valio rasvatonta maitojauhetta
0,030 kg suolaa
0,050 kg sokeria
0,100 kg hiivaa
0,010 kg yrttimaustetta
0,100 kg Valio voita
1,400 kg vehnäjauhoja
2,750 kg 6 kpl á 0,458 kg
Pinnalle
0,001 kg sormisuolaa
0,150 kg Valio voita
0,151 kg 6 kpl á 0,025 kg
Täyte
1,000 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
1,000 kg Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
0,200 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,200 kg vuonankaalia
2,400 kg 6 kpl á 0,400 kg
5,301 kg 6 kpl á 0,884 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Taikina
  • Vaivaa taikinan aineet löysäksi taikinaksi. Anna taikinan levätä puoli tuntia

  • Paloittele taikina 450 g:n paloiksi.

  • Taputtele taikinapalat ø 22 cm:n kakkurenkaisiin.

  • Voitele kuumat focacciot voisulalla.

  • Anna taikinan nousta vielä puoli tuntia.

  • Paista focacciot 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Täyte
  • Valmista täyte vaahdottamalla kerma ja tuorejuusto. Mausta.

  • Halkaise leipä ja täytä. Levitä ohut kerros täytettä pinnalle.

  • Koristele pinta.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!