Juhlapaj

Juhlapaj
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juhlapaj

Mausteinen taikina ja karpaloita sisältävä täyte tuo talven huulille. Helppo valmistaa ja juhlava tarjottava kahvipöytään kuin jälkiruoaksikin.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 kpl

Pohja

1.600 kg
0.900 kg
fariinisokeria
0.900 kg
sokeria
0.800 kg
kananmunia
2.200 kg
vehnäjauhoja
0.050 kg
jauhettua kanelia
0.070 kg
leivinjauhetta
6.520 kg (20 kpl à 0.326 kg)

Täyte

5.300 kg
1.000 kg
kuivattuja karpaloita
6.300 kg (20 kpl à 0.315 kg)

Mousse

3.200 kg
1.600 kg
0.800 kg
0.040 kg
jauhettua kanelia
0.006 kg
kardemummaa
5.646 kg (20 kpl à 0.282 kg)
18.466 kg (20 kpl à 0.923 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita voi ja sokerit.
  3. Lisää kananmuna ja sekoita.
  4. Lisää jauhot, kaneli ja leivinjauhe.
  5. Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.
  6. Kauli taikina noin 5 mm:n vahvuiseksi leivinpaperin päälle.
  7. Paina voideltu ø 20 cm:n kakkurengas taikinan päälle. Kerää kantit pois.
  8. Täyttäminen

  9. Sekoita karpalot rahka-jogurttitäytteen sekaan.
  10. Pursota rahka-jogurttitäyte taikinan päälle jättäen noin 5mm reunasta vajaaksi.
  11. Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia.
  12. Jäähdytä ja poista kakkurenkaat.
  13. Viimeistely

  14. Vatkaa moussen ainekset kuohkeaksi.
  15. Pursota pintaan tähtitylalla.
  16. Koristele juhlaan sopivaksi haluamallasi tavalla.
kpl
g
18.5 kg
318 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
318 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
318 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.