Juhlapaj

Juhlapaj

Teollisuus
318 kcal / 100g
Mausteinen taikina ja karpaloita sisältävä täyte tuo talven huulille. Helppo valmistaa ja juhlava tarjottava kahvipöytään kuin jälkiruoaksikin.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
1,600 kg Valio Eila® voita
0,900 kg fariinisokeria
0,900 kg sokeria
0,800 kg kananmunia
2,200 kg vehnäjauhoja
0,050 kg jauhettua kanelia
0,070 kg leivinjauhetta
6,520 kg 20 kpl á 0,326 kg
Täyte
5,300 kg Valio rahka-jogurttitäytettä
1,000 kg kuivattuja karpaloita
6,300 kg 20 kpl á 0,315 kg
Mousse
3,200 kg Valio vispikermaa laktoositon
1,600 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,800 kg Valio vaniljakreemitäytettä
0,040 kg jauhettua kanelia
0,006 kg kardemummaa
5,646 kg 20 kpl á 0,282 kg
18,466 kg 20 kpl á 0,923 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Sekoita voi ja sokerit.

  • Lisää kananmuna ja sekoita.

  • Lisää jauhot, kaneli ja leivinjauhe.

  • Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.

  • Kauli taikina noin 5 mm:n vahvuiseksi leivinpaperin päälle.

  • Paina voideltu ø 20 cm:n kakkurengas taikinan päälle. Kerää kantit pois.

Täyttäminen
  • Sekoita karpalot rahka-jogurttitäytteen sekaan.

  • Pursota rahka-jogurttitäyte taikinan päälle jättäen noin 5mm reunasta vajaaksi.

  • Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia.

  • Jäähdytä ja poista kakkurenkaat.

Viimeistely
  • Vatkaa moussen ainekset kuohkeaksi.

  • Pursota pintaan tähtitylalla.

  • Koristele juhlaan sopivaksi haluamallasi tavalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!