Täyteläinen keitto viimeistellään valkosipulivoissa paistetuilla katkaravuilla. Herkullinen keitto on joulumenun aloitus.
Aimo yhteistyöresepti
Täyteläinen keitto viimeistellään valkosipulivoissa paistetuilla katkaravuilla. Herkullinen keitto on joulumenun aloitus.
Keitto | |
---|---|
0.025 kg | |
0.085 kg | sipulia |
0.120 kg | tomaattipyreetä |
2.000 kg | kalalientä |
0.080 kg | hummerifondia |
0.500 kg | |
0.040 kg | sitruunamehua |
0.020 kg | chilihiutaleita |
0.005 kg | suolaa |
0.020 kg | maissitärkkelystä |
Valkosipulikatkaravut | |
0.200 kg | katkarapuja, MSC-sertifioitu |
0.025 kg | |
0.010 kg | valkosipulia |
0.005 kg | tuoretta rosmariinia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.