Juhlava katkarapukeitto

Juhlava katkarapukeitto
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Juhlava katkarapukeitto

Juhlava katkarapukeitto

Täyteläinen keitto viimeistellään valkosipulivoissa paistetuilla katkaravuilla. Herkullinen keitto on joulumenun aloitus.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Keitto

0.025 kg
0.085 kg
sipulia
0.120 kg
tomaattipyreetä
2.000 kg
kalalientä
0.080 kg
hummerifondia
0.500 kg
0.040 kg
sitruunamehua
0.020 kg
chilihiutaleita
0.005 kg
suolaa
0.020 kg
maissitärkkelystä

Valkosipulikatkaravut

0.200 kg
katkarapuja, MSC-sertifioitu
0.025 kg
0.010 kg
valkosipulia
0.005 kg
tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Keitto

  2. Sulata voi kattilassa. Lisää hienonnettu sipuli ja tomaattipyree. Freesaa. Lisää kalaliemi ja hummerifondi. Hauduta noin 15 minuuttia. Lisää kerma ja sitruunamehu, kiehauta. Mausta chilirouheella ja suolalla ja suurusta keitto maissitärkkelyksellä.
  3. Valkosipulikatkaravut

  4. Sulata katkaravut ja valuta. Sulata voi pannussa, lisää valkosipuli ja rosmariinin oksa. Kuumenna ravut nopeasti maustevoissa ja annostele keittoannoksiin.
kpl
g
2.7 kg
88 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
88 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
88 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.