Juures-juustopaistos

Valio Food Solutions

Juures-juustopaistos

Ainekset12 annosta

2.500 kg
0.350 kg
0.500 kg
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia
1.000 kg
0.267 kg
kananmunia
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.006 kg
suolaa
0.001 kg
muskottia

Ohje

  1. Sekoita juureskuutiot, juustot ja ruohosipuli keskenään voidellussa GN 1/1-40 -astiassa.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon ruokakerma ja mausteet. Kaada astiaan ja kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.
kpl
g
4.4 kg
112 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
112 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
121 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
112 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
121 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.