Juuresgratiini

Valio Food Solutions

Juuresgratiini

Ainekset24 annosta

2.500 kg
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.500 kg
0.500 kg
0.015 kg
vehnäjauhoja
0.178 kg
kananmunia
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.006 kg
suolaa
0.100 kg
vaaleaa siirappia
0.003 kg
rosmariinia

Ohje

  1. Sekoita juurekset ja ruohosipuli keskenään voidellussa GN 1/1-65 -astiassa.
  2. Kuumenna maito ja sulata juustomuru joukkoon. Anna jäähtyä hieman. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita maito-juustoseoksen joukkoon. Lisää vielä jauhot ja mausteet. Kaada seos juuresten päälle ja kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.
kpl
g
3.6 kg
81 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
81 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
97 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
97 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.