Siirry sisältöön
Juuresgratiini

Juuresgratiini

Juuresgratiini

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita juurekset ja ruohosipuli keskenään voidellussa GN 1/1-65 -astiassa.
  2. Kuumenna maito ja sulata juustomuru joukkoon. Anna jäähtyä hieman. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita maito-juustoseoksen joukkoon. Lisää vielä jauhot ja mausteet. Kaada seos juuresten päälle ja kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 131 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 10,9 g
Rasva 6,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 0,9 g
Kalsium 154,6 mg
D-vitamiini 0,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 7,1 g
Rasva 4,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search