Juuresrahkasämpylät

Juuresrahkasämpylät
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Juuresrahkasämpylät

Juuresrahkasämpylät

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset60 kpl

Kalttaus

0.730 kg
kauralitisteitä , Fazer Mylly
1.100 kg
vettä , +30 asteista
1.830 kg (60 kpl à 0.031 kg)

Taikina

0.300 kg
0.533 kg
ROOT mix , Fazer Mylly
0.077 kg
tummaa siirappia
0.032 kg
kuivahiivaa
0.037 kg
suolaa
0.520 kg
vettä
0.780 kg
vehnäjauhoja
0.080 kg
2.359 kg (60 kpl à 0.039 kg)

Pinnalle

0.180 kg
Sunflower Blend , Fazer Mylly
0.180 kg (60 kpl à 0.003 kg)
4.369 kg (60 kpl à 0.073 kg)

Ohje

  1. Kalttaus

  2. Anna kauralitisteiden turvota vedessä.
  3. Taikina

  4. Sekoita kalttauksen sekaan loput taikinan raaka-aineet.
  5. Vaivaa taikinaa n. 10 min. Anna levätä 15 min.
  6. Paloittele taikina 2090 g prässipaloiksi. Paloittele ja kastele palat Sunflower blendillä.
  7. Nostata sämpylät.
  8. Paista 220 °C:ssa kauniin ruskeiksi. Paiston alussa höyryrys.
kpl
g
4.3 kg
203 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
203 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.