Juuresrahkasämpylät

Juuresrahkasämpylät

Teollisuus
203 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Kalttaus
0,730 kg kauralitisteitä , Fazer Mylly
1,100 kg vettä , +30 asteista
1,830 kg 60 kpl á 0,031 kg
Taikina
0,300 kg Valio maitorahkaa laktoositon
0,533 kg ROOT mix , Fazer Mylly
0,077 kg tummaa siirappia
0,032 kg kuivahiivaa
0,037 kg suolaa
0,520 kg vettä
0,780 kg vehnäjauhoja
0,080 kg Valio Eila® voita
2,359 kg 60 kpl á 0,039 kg
Pinnalle
0,180 kg Sunflower Blend , Fazer Mylly
0,180 kg 60 kpl á 0,003 kg
4,369 kg 60 kpl á 0,073 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Kalttaus
  • Anna kauralitisteiden turvota vedessä.

Taikina
  • Sekoita kalttauksen sekaan loput taikinan raaka-aineet.

  • Vaivaa taikinaa n. 10 min. Anna levätä 15 min.

  • Paloittele taikina 2090 g prässipaloiksi. Paloittele ja kastele palat Sunflower blendillä.

  • Nostata sämpylät.

  • Paista 220 °C:ssa kauniin ruskeiksi. Paiston alussa höyryrys.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!