Juuressalaatti, lehtikaali sekä Valio Mustaleima™ Emmental ovat suomalaisia makuja parhaimmillaan. Paahdetut juurekset ja Mustaleima yhdistettynä lehtikaalipeston makumaailmaan nostavat alkuruokasalaatin uudelle tasolle.
Aimo yhteistyöresepti
Juuressalaatti, lehtikaali sekä Valio Mustaleima™ Emmental ovat suomalaisia makuja parhaimmillaan. Paahdetut juurekset ja Mustaleima yhdistettynä lehtikaalipeston makumaailmaan nostavat alkuruokasalaatin uudelle tasolle.
Juuressalaatti | |
---|---|
0.480 kg | porkkanaa |
0.420 kg | lanttua |
0.300 kg | palsternakkaa |
0.220 kg | rypsiöljyä |
0.006 kg | tuoretta timjamia |
0.002 kg | suolaa |
0.002 kg | mustapippuria myllystä |
0.900 kg | |
0.034 kg | tuoretta lehtipersiljaa |
Marinoitu lehtikaali | |
0.150 kg | lehtikaalia |
0.030 kg | rypsiöljyä |
0.001 kg | suolaa |
0.010 kg | omenaviinietikkaa |
Lehtikaalipesto | |
0.065 kg | lehtikaalia |
0.023 kg | tuoretta persiljaa |
0.008 kg | valkosipulia |
0.150 kg | rypsiöljyä |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
0.100 kg |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.